ESET Smart Security Premium
Премиум заштита
ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Напредна заштита
ESET Internet Security

ESET Internet Security

Основна заштита
ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

Наградуван антивирус
Го олеснува моeто онлајн патување

o o o

Животот без „ransomware“
Моите податоци, безбедни од киднапирање

o o o

Префрлајте средства и купуваат онлајн безгрижно
Вашите парични трансакции, се во безбедни раце

o o

Заштитени се паметните уреди во домот
Вашиот домашен рутер редовно се проверува

o o

Сите ваши лозинки на едно место
Безбедно се чуваат и генерираат

o

Мојата приватна содржина е безбедна
Со шифрирање на папки и USB дискови

o

Најдете ESET производи кои одговараат на вашите потреби

Windows - Android - Mac - Multidevice.

Windows

Подигнете ја вашата безбедност со најмоќната заштита на популарниот Windows оперативен систем.

Mac

Наградуваната ESET технологија за детекција ви дава брза, моќна anti-malware зажтита за вашиот Mac, додека сурфате, работите играте онлајн.

Android

Онлајн светот чека, и тој е се повеќе на мобилни уреди. Со заштитата од ESET, ниедна причина не ве задржува. Нурнете, користејќи го вашиот смарт телефон или таблет уред, и знајте дека сте заштитени.

  • ESET поседува сет на деловни решенија кои ги покриваат заштитата на крајниот корисник и безбедноста на мобилните уреди, фајловите, електронската поштата и безбедност на „gateway“- со целосно новата централна конзола за администрирање.

М-СИС доо - Скопје

ул. „Народен Фронт“ бр.33, 1000 Скопје

Телефон: 389 2 6090226, e-mail: info (at) msys.com.mk